/content/sps/us/en/search-results.html

Legal Documents

• This page contains legal documents for conducting business with Honeywell Productivity Solutions. Please select the relevant documents below for the country of the Honeywell selling entity.
    • Cette page contient des documents juridiques pour la conduite des affaires avec Honeywell Productivity Solutions. Veuillez sélectionner ci-dessous pour le pays de l'entité de vente Honeywell.
    • Diese Seite enthält rechtliche Dokumente für die Durchführung von Geschäften mit Honeywell Productivity Solutions. Bitte wählen Sie unten die relevanten Dokumente für das Land des Honeywell-Vertriebsunternehmens aus.
    • Questa pagina contiene i documenti legali per condurre gli affari con Honeywell Productivity Solutions. Selezionare i documenti pertinenti di seguito per il paese dell'entità di vendita Honeywell.
    • Denna sida innehåller juridiska dokument för att göra affärer med Honeywell Productivity Solutions. Vänligen välj de relevanta dokumenten nedan för landet för den Honeywell-säljande enheten.
    • Esta página contiene documentos legales para realizar negocios con Honeywell Productivity Solutions. Seleccione los documentos relevantes a continuación para el país del dispositivo de venta de Honeywell.
    UK
    UK
    Italy
    Italy
    Denmark
    Denmark
    France
    France
    Germany
    Germany
    Netherlands
    Netherlands
    Spain
    Spain
    Sweden
    Sweden
    CHINA
    CHINA
    BRAZIL
    BRAZIL
    LATAM
    LATAM
    JAPAN
    JAPAN
    USA
    USA